Nutriční hodnoty (Špenátové vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 854 kJ / 2 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 115,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,40 g |
Tuky | 166,84 g |
– nasycené | 80,84 g |
– nenasycené | 65,68 g |
–– mononenasycené | 55,90 g |
–– polynenasycené | 9,78 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 2,42 g |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,68 g |
Sacharidy | 69,32 g |
– cukry | 18,52 g |
––– laktóza | 13,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mrazený špenát - roztopiť, nechať odkvapkať | Špenát mražený | 500 g |
cca 80 - 100 g cca 80 - 100 g masla | Máslo kravské | 90 g |
2-2 2-2 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 140 g |
(štipka muškátový kvet - kto má rád) | Muškát květ sušený | |
soľ | Sůl mořská | |
200 g 200 g strúhaný syr - napr. Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |