Nutriční hodnoty (Báječná jatýrka na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 933 kJ / 1 179 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
| Tuky | 75,40 g |
| – nasycené | 10,94 g |
| – nenasycené | 55,74 g |
| –– mononenasycené | 39,68 g |
| –– polynenasycené | 16,06 g |
| ––– omega 3 | 4,10 g |
| Vláknina | 10,08 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 2,18 g |
| Sůl | 5,35 g |
| Sacharidy | 34,30 g |
| – cukry | 5,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| čerstvý tymián (nebo sušený) | Tymián čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička worcestru | Worcestrová omáčka | 5 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |