Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolková omáčka, zjemněná smetanou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

16. 8. 2021 01:32

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie2 559 kJ / 612 kcal
Bílkoviny31,88 g
Tuky21,07 g
Vláknina22,42 g
Cholesterol 66 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy62,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tip ro masožravce: Fazolková omáčka je také výborná s vařeným hovězím masem.

Tento a další recepty: www.varimebeztuku.blogspot.com

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: lusky fazolové, mléko, mouka hladká, smetana 12%, šťáva citronová, cibule, pepř

TopRecepty.cz

Fazolková omáčka, zjemněná smetanou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7oMG