Nutriční hodnoty (Vepřové v čajové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 801 kJ / 1 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
| Tuky | 58,33 g |
| – nasycené | 18,03 g |
| – nenasycené | 34,84 g |
| –– mononenasycené | 26,33 g |
| –– polynenasycené | 8,50 g |
| ––– omega 3 | 2,12 g |
| Vláknina | 13,67 g |
| Cholesterol | 251 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 89,52 g |
| – cukry | 79,18 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g libového vepřového masa (kýta) | Vepřová kýta | 500 g |
| 3 ks 3 ks cibule | Cibule čerstvá | 207 g |
| 4 KL 4 KL černého čaje nebo 4 sáčky | Čaj černý | |
| 0,25 l 0,25 l pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 250 ml |
| 3 KL 3 KL medu | Med nepasterovaný | 54 g |
| 1 PL 1 PL rumu | Rum | 17 ml |
| 0,4 l 0,4 l vývaru z kostí | Vývar hovězí | 400.0000059604645 ml |
| 2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |