Pečené Taliány s grilovanou zeleninou

mika59 Kuchařka: mika59

Ostatní 3 názory

Suroviny

taliány (koupené v Globusu)
lžíce sádla
Zelenina:
čerstvá paprika
cibule
šalotka
rajčátka
cuketa
koření na grilovanou zeleninu
1 lžíce olivového oleje
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V pekáčku rozpustíme sádlo a dáme na to Taliány. Pečeme v troubě na 180°C 20 min., na prvních 10 minut přikryté poklicí. Dopečeme dorůžova. Po upečení se loupou.

  2. Zeleninu nakrájíme na přibližně stejné kousky, okořeníme a promícháme s olejem. Pečeme v troubě asi 10 min. a potom pod grilem asi 5 minut. Musíme hlídat gril, rychle připéká.

Poznámka

Taliány jsou výborné taky s hořčicí a křenem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečené Taliány s grilovanou zeleninou

  • mika59 mika59(autor receptu)

    Libor: To bude určitě skvělé, vyzkouším ;-):yes:

    Odpovědět

  • Libor Libor(neregistrovaný)

    A co takhle taliány na pivu? 6 taliánů, malá sklenička leča, černé pivo, vrchovatá lžička mleté papriky, jeden masox, popřípadě malá plechovka žampionů a dle chuti čili. Dát do pekáče a nechat v troubě, až se sosík vypeče do správné hustoty. K tomu stačí už jen chleba a dobré pivko.

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Na Taliány jsem už delší dobu v masně nenatrefila.Ve Tvém provedení vypadají moc chutně:-K:-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: talián uzenina jak připravit příprava taliánů talian jak dlouho vařit taliány taliány na pivu taliány jak dlouho vařit koupené taliány taliány recept jak pripravit taliany talián recepty příprava koupenych taliánů talián recept grilovaná zelenina talián uzenina recepty z talianu taliany příprava co jsou taliány jak dlouho vařit koupene taliány jak vařit koupené taliány talián uzenina na grilu