Nutriční hodnoty (Roštěná podle Vinaře:)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 084 kJ / 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,75 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 0,45 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,43 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 15,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
| – cukry | 37,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové roštěné cca 150 g | Hovězí roštěnec | |
| 1 lahvička 1 lahvička cikánské omáčky nebo její alternativa | ||
| 250 g 250 g žampiónů | Žampion čerstvý | 250 g |
| 250 g 250 g hroznového vína (bílé nebo červené je to jedno) | Hroznové víno čerstvé | 250 g |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| několik kapek několik kapek worcesteru | Worcestrová omáčka | |
| cca 1 cm 1 cm sardelové pasty | Sardelová pasta | |
| brambory | Brambor zimní | |
| česnek | Česnek čerstvý |