Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roštěná podle Vinaře:)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 084 kJ /
259 kcal
Bílkoviny8,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,75 g
Tuky1,50 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené0,45 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,43 g
––– omega 30,10 g
Vláknina15,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy45,00 g
– cukry37,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové roštěné cca 150 g Hovězí roštěnec
1 lahvička 1 lahvička cikánské omáčky nebo její alternativa
250 g 250 g žampiónů Žampion čerstvý 250 g
250 g 250 g hroznového vína (bílé nebo červené je to jedno) Hroznové víno čerstvé 250 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
několik kapek několik kapek worcesteru Worcestrová omáčka
cca 1 cm 1 cm sardelové pasty Sardelová pasta
brambory Brambor zimní
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.