Nutriční hodnoty (Drůbeží játra Monte Negro)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 061 kJ / 2 883 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,64 g |
| Tuky | 251,25 g |
| – nasycené | 75,80 g |
| – nenasycené | 163,20 g |
| –– mononenasycené | 125,18 g |
| –– polynenasycené | 38,02 g |
| ––– omega 3 | 8,35 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 2,59 g |
| Sodík | 2,77 g |
| Sůl | 6,90 g |
| Sacharidy | 30,75 g |
| – cukry | 5,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 0,2 l 0,2 l červeného vína | Víno červené suché | 200.00000298023224 ml |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 0,1 l 0,1 l oleje | Olej řepkový | 100.00000149011612 ml |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |