Nutriční hodnoty (Šátečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 820 kJ / 4 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 270,56 g |
| – nasycené | 50,12 g |
| – nenasycené | 209,38 g |
| –– mononenasycené | 142,60 g |
| –– polynenasycené | 66,78 g |
| ––– omega 3 | 11,25 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 271 mg |
| Sodík | 484 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 375,50 g |
| – cukry | 34,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 kostka 1 kostka droždí-42 g | ||
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 4 4 polévkové lžíce cukr krupice | Cukr bílý | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 250 g 250 g tuku Iva nebo Omega(100% tuk) | Margarín | 250 g |
| maková náplň | ||