Nutriční hodnoty (Bavorský uzeninový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 789 kJ / 1 862 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 62,39 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,39 g | 
| Tuky | 151,77 g | 
| – nasycené | 53,00 g | 
| – nenasycené | 95,44 g | 
| –– mononenasycené | 56,74 g | 
| –– polynenasycené | 38,70 g | 
| ––– omega 3 | 5,71 g | 
| Vláknina | 15,59 g | 
| Cholesterol | 200 mg | 
| Sodík | 3,49 g | 
| Sůl | 8,45 g | 
| Sacharidy | 56,10 g | 
| – cukry | 20,40 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g | 
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 400 g 400 g Libereckého párku nebo jiné uzeniny | Párek vepřový | 400 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 80 ml | 
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml | 
| 3 lžičky 3 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |