Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorský uzeninový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 789 kJ /
1 862 kcal
Bílkoviny62,39 g
– z toho živočišné bílkoviny56,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,39 g
Tuky151,77 g
– nasycené53,00 g
– nenasycené95,44 g
–– mononenasycené56,74 g
–– polynenasycené38,70 g
––– omega 35,71 g
Vláknina15,59 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 3,49 g
Sůl8,45 g
Sacharidy56,10 g
– cukry20,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 4 kyselé okurky Okurka polní zavařená
400 g 400 g Libereckého párku nebo jiné uzeniny Párek vepřový 400 g
4 lžíce 4 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 80 ml
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
3 lžičky 3 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 lžíce 2 lžíce nasekané pažitky Pažitka čerstvá 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.