Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 124 kJ /
3 376 kcal
Bílkoviny146,58 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,58 g
Tuky297,17 g
– nasycené77,36 g
– nenasycené156,56 g
–– mononenasycené127,73 g
–– polynenasycené28,83 g
––– omega 31,30 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 603 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy17,30 g
– cukry15,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg bůček bez kosti Vepřový bok 1000 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 1 menší hlávka zelí Zelí bílé čerstvé
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
grilovací koření Grilovací koření
2 dcl 2 dcl černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 200 ml
2 dcl 2 dcl vody Voda 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.