Nutriční hodnoty (Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 124 kJ / 3 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 297,17 g |
– nasycené | 77,36 g |
– nenasycené | 156,56 g |
–– mononenasycené | 127,73 g |
–– polynenasycené | 28,83 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 603 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 17,30 g |
– cukry | 15,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg bůček bez kosti | Vepřový bok | 1000 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
2 dcl 2 dcl černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
2 dcl 2 dcl vody | Voda | 200 ml |