Nutriční hodnoty (Vepřový bůček pečený v hlávkovém pivním zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 14 124 kJ / 3 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
| Tuky | 297,17 g |
| – nasycené | 77,36 g |
| – nenasycené | 156,56 g |
| –– mononenasycené | 127,73 g |
| –– polynenasycené | 28,83 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 603 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 17,30 g |
| – cukry | 15,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bůček bez kosti | Vepřový bok | 1000 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| 2 dcl 2 dcl černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| 2 dcl 2 dcl vody | Voda | 200 ml |