Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s kyselým zelím a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 520 kJ / 1 558 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
| Tuky | 43,43 g |
| – nasycené | 17,01 g |
| – nenasycené | 18,16 g |
| –– mononenasycené | 14,75 g |
| –– polynenasycené | 3,41 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 35,00 g |
| Cholesterol | 852 mg |
| Sodík | 5,61 g |
| Sůl | 13,76 g |
| Sacharidy | 192,23 g |
| – cukry | 38,13 g |
| ––– laktóza | 8,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2-3 2-3 klobásy | Klobása | |
| 0,5 kg 0,5 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 10-15 dkg 10-15 dkg sýra eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 125 g |
| sádlo na vymazání pekáče | Sádlo vepřové |