Nutriční hodnoty (Rebarborovo-bananový džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 599 kJ / 1 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,36 g |
| Tuky | 1,42 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,57 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,55 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 29,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 308,00 g |
| – cukry | 261,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
| 2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
| 440 g 440 g želírovacího cukru | Cukr želírovací | 440 g |
| 4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |