Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Činská omeleta

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Goldinka

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 606 kJ /
862 kcal
Bílkoviny143,52 g
Tuky27,85 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 3,78 g
Sůl9,33 g
Sacharidy8,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na kolečka, přidáme ostatní koření a ingredience. Necháme proležet nejméně 3 hodiny v ledničce (nejlépe přes noc i několik dní). Krok 2: Děláme placičky, které opékáme po obou stranách. Jako přílohu můžeme podávat brabory na jakýkoliv způsob, rýži a vynkající jsou i s chlebem.

Zveřejněno 6. 11. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Činská omeleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EWB4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Činská omeleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EWB4

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
čínská vaječná omeleta, ¨čínská plněná omeleta, činská amoleta, příloha brabory, cinskaomeleta, cinské omolety, čínské omeleta z kuřecího masa, čínské omeletky, vajecna omelete cinska, omeleta z drubeziho masa, cina s vajecnou omeletou, čilská omáčka, omelety na jakykoliv zpusob, brabory na paprice

Suroviny:
maso drůbeží, vejce, cibule, solamyl, olej, sůl, cukr moučkový, pepř, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, omáčka worcesterová

Přidat fotografie receptu