Činská omeleta

Goldinka Kuchař: Goldinka

4 porce Drůbeží maso 1 názor

Suroviny

1/2 kg drůbežího masa (může být i vepřové např. kýta, ktleta)
3 vejce
1 velkou cibuli
1 polévková lžíce SOLAMYLU
3 polévkové lžíce oleje
1 lžička soli
kari práškového cukru
pepře
papriky sladké
papriky pálivé
worčestru
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na kolečka, přidáme ostatní koření a ingredience. Necháme proležet nejméně 3 hodiny v ledničce (nejlépe přes noc i několik dní).

  2. Děláme placičky, které opékáme po obou stranách. Jako přílohu můžeme podávat brabory na jakýkoliv způsob, rýži a vynkající jsou i s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Činská omeleta

  • micheele micheele

    Je to čilská nebo čínská? Ale to je jedno chutnal moc a tak dávám kladné hodnocení.:yes::yes::yes::yes::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-K:-K:-K:-K:-8:-8

    Odpovědět

Tématické fráze: čínská vaječná omeleta činská amoleta příloha brabory cinskaomeleta cinské omolety čínské omeleta z kuřecího masa čínské omeletky vajecna omelete cinska omeleta z drubeziho masa cina s vajecnou omeletou čilská omáčka omelety na jakykoliv zpusob brabory na paprice

Zapomněl/a jsem heslo