Nutriční hodnoty (Čokoládová třešňová bábovka (bezlepková))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 952 kJ / 3 813 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
| Tuky | 216,30 g |
| – nasycené | 33,20 g |
| – nenasycené | 161,50 g |
| –– mononenasycené | 116,05 g |
| –– polynenasycené | 45,45 g |
| ––– omega 3 | 12,49 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 737 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 383,85 g |
| – cukry | 214,75 g |
| ––– laktóza | 6,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 sklenice 1 sklenice třešní kompotovaných (350 g po okapání vypeckovaných) | Třešně čerstvé | |
| 150 g 150 g bezlepkové mouky | Mouka pohanková | 150 g |
| 50 g 50 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 50 g |
| 1 1 pudink čokoládový | Puding v prášku | |
| 1 balíček 1 balíček kypřícího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
| 125 g 125 g cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 125 ml 125 ml podmáslí | Podmáslí | 125 g |
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky guarové gumy | E412 - Guma guar | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |