Nutriční hodnoty (Francouské rohlíky-croissant)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 9 232 kJ / 2 206 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,60 g |
| Tuky | 64,86 g |
| – nasycené | 35,27 g |
| – nenasycené | 25,15 g |
| –– mononenasycené | 19,23 g |
| –– polynenasycené | 5,92 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 412 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 343,68 g |
| – cukry | 70,68 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 225 ml 225 ml vody nebo mléka | Voda | 225 ml |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 1 1 kávová lžička soli | Sůl mořská | |
| 2 PL 2 PL cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 1/4 balíčku 1/4 balíčku sušeného droždí | Droždí sušené | 2 g |