Nutriční hodnoty (Masarykovo cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 164 kJ / 4 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,30 g |
Tuky | 293,33 g |
– nasycené | 117,81 g |
– nenasycené | 152,59 g |
–– mononenasycené | 63,90 g |
–– polynenasycené | 88,69 g |
––– omega 3 | 14,42 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 723 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 347,05 g |
– cukry | 119,30 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 180 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový |