Nutriční hodnoty (Masarykovo cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 164 kJ / 4 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,30 g |
| Tuky | 293,33 g |
| – nasycené | 117,81 g |
| – nenasycené | 152,59 g |
| –– mononenasycené | 63,90 g |
| –– polynenasycené | 88,69 g |
| ––– omega 3 | 14,42 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 723 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 347,05 g |
| – cukry | 119,30 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 180 g 180 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 180 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový |