Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masarykovo cukroví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 164 kJ /
4 341 kcal
Bílkoviny68,38 g
– z toho živočišné bílkoviny5,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,30 g
Tuky293,33 g
– nasycené117,81 g
– nenasycené152,59 g
–– mononenasycené63,90 g
–– polynenasycené88,69 g
––– omega 314,42 g
Vláknina19,80 g
Cholesterol 723 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy347,05 g
– cukry119,30 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 180 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
moučkový cukr Cukr bílý
vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.