Nutriční hodnoty (Voňavá inspirace z jedné mísy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 878 kJ / 449 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,22 g |
| Tuky | 17,71 g |
| – nasycené | 7,53 g |
| – nenasycené | 7,58 g |
| –– mononenasycené | 5,93 g |
| –– polynenasycené | 1,66 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 18,01 g |
| Cholesterol | 285 mg |
| Sodík | 2,12 g |
| Sůl | 5,21 g |
| Sacharidy | 46,33 g |
| – cukry | 32,81 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 kg brambor na kostky (uvařené tak napůl, aby se na pánvi nerozpadaly) | Brambor zimní | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 25 dkg 25 dkg kysané zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1/2 1/2 mleté maso | Vepřový ořez | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce kopru (čerstvý nebo mražený) | Kopr nať čerstvý | |
| 3 plátky 3 plátky cihla sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| cibulka osmažená | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 velké papriky (různé barvy) | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| nať cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| česneku | Česnek čerstvý | |
| kopr | Kopr nať čerstvý |