Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení guláš podle Jirky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 745 kJ /
2 090 kcal
Bílkoviny214,80 g
– z toho živočišné bílkoviny212,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,80 g
Tuky128,39 g
– nasycené64,44 g
– nenasycené59,04 g
–– mononenasycené47,96 g
–– polynenasycené11,08 g
––– omega 30,50 g
Vláknina10,36 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 626 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy16,80 g
– cukry8,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g jelení maso Jelení kýta 1000 g
10 dkg 10 dkg sádla Sádlo vepřové 100 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
slanina Špek
2 2 velké lžíce sladké papriky Paprika červená sušená
rajský protlak Protlak rajčatový
sůl Sůl mořská
gulášové koření Koření Argentina
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vývar Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.