Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlík albánský)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 896 kJ /
1 648 kcal
Bílkoviny94,31 g
– z toho živočišné bílkoviny69,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,36 g
Tuky55,54 g
– nasycené30,57 g
– nenasycené19,98 g
–– mononenasycené16,02 g
–– polynenasycené3,96 g
––– omega 30,65 g
Vláknina27,95 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 2,78 g
Sůl7,00 g
Sacharidy181,20 g
– cukry33,20 g
––– laktóza7,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jehněčího masa Jehněčí kýta 250 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
celer Celer bulva čerstvá
kořen petrželi Petržel kořenová čerstvá
100 g 100 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 100 g
150 g 150 g špenátu Špenát čerstvý 150 g
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
100 g 100 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.