Nutriční hodnoty (Kotlík albánský)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 896 kJ / 1 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,36 g |
Tuky | 55,54 g |
– nasycené | 30,57 g |
– nenasycené | 19,98 g |
–– mononenasycené | 16,02 g |
–– polynenasycené | 3,96 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 27,95 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 181,20 g |
– cukry | 33,20 g |
––– laktóza | 7,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 250 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
celer | Celer bulva čerstvá | |
kořen petrželi | Petržel kořenová čerstvá | |
100 g 100 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 100 g |
150 g 150 g špenátu | Špenát čerstvý | 150 g |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
100 g 100 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový |