Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s kuřecím masem, omáčkou z nivy a špenátem.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 15 383 kJ / 3 677 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 231,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 178,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,66 g |
| Tuky | 130,14 g |
| – nasycené | 81,28 g |
| – nenasycené | 41,54 g |
| –– mononenasycené | 36,11 g |
| –– polynenasycené | 5,43 g |
| ––– omega 3 | 2,24 g |
| Vláknina | 62,30 g |
| Cholesterol | 690 mg |
| Sodík | 5,17 g |
| Sůl | 13,10 g |
| Sacharidy | 365,73 g |
| – cukry | 52,13 g |
| ––– laktóza | 22,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
| 450 g 450 g listového špenátu Bonduelle | Špenát čerstvý | 450 g |
| 220 g 220 g nivy | Niva 50% t. v s. | 220 g |
| 0,5 kg 0,5 kg kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
| 500 ml 500 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kari | Kari | |
| sušená paprika | Paprika červená sušená | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| slanina | Špek | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |