Nutriční hodnoty (Zapečené žampiony s anglickou slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 474 kJ / 1 786 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 25,34 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g | 
| Tuky | 183,29 g | 
| – nasycené | 85,70 g | 
| – nenasycené | 91,06 g | 
| –– mononenasycené | 77,63 g | 
| –– polynenasycené | 13,43 g | 
| ––– omega 3 | 0,26 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 658 mg | 
| Sodík | 3,40 g | 
| Sůl | 8,42 g | 
| Sacharidy | 7,90 g | 
| – cukry | 4,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| žampiony (podle počtu strávníků) | Žampion čerstvý | |
| 20 dkg 20 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 1 1 romadůr | Romadur 40 % t. v s. | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bylinky - majoránka, oregano, tymián | Petržel nať čerstvá | 
 
	