Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota8 410 kJ / 2 010 kcal
Bílkoviny20,00 g
Tuky140,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol0 mg
Sodík225 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy165,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

KDBY CHTĚL NĚKDO LISTOVÉ TĚSTO DĚLAT, RECEPTÍK JE TU: 60 g hladké mouky, 2 vejce, 10 lžic mléka, 12 g cukru moučka, 12 g rostlinn. tuku (Hera, Stella), 1 prášek do pečiva

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Irrena

19. 1. 2011 18:47

Vypadá báječně:yes:
Oprav si 500 dkg na 500 g (myslím že z 5 kil určitě jsi štrůdl nedělala)

BILKOVAI

7. 3. 2010 15:36

výborný:yes::yes::yes:

spagetka

23. 12. 2009 20:01

Já dávala jablka + ořechy + rozinky a na těsto místo strouhanky kokos. Prdelky už spolejhlivě kontroluje manžel:-D:-D:-D

Bibinka

19. 1. 2009 13:12

Včera jsem ho před návštěvou stačila honem vyfotit, pak už jen a jen mizel, až byl fuč. Náplň byla jablka+celý mák+vlašské ořechy a když štrůdl zabalím a potřu vajíčkem, tak ho ještě trochu posypu hrubým kristalem. Jen pro zajímavost, to mě tu naučila p. Františka, které je 85 let a dělá úplně všechno, dokonce seká kosou:-!:yes:radost jí pozorovat.:-)

Bibinka

17. 1. 2009 12:47

Já tu náplň podsypávám strouhankou, nebo piškotovými drobečky a na náplň taktéž, pak teprve překládám. Někdy dám místo máku kokos- taky dobrý a vlašský ořechy.:-p;-),jdu na něj:yes:

alus.s

23. 9. 2008 11:25

já ho vždy roluju, ještě nikdy jsem nepřekládala... asi jsem stará škola :-)) Potírám vejcem.

vybusna

23. 9. 2008 11:12

vonkoncom nevyzera cudne..praveze skvele...len som este nevidela tak pekne zrolovonu strudlu z listkoveho cesta...zvyskla som vidiet len zaviny...prehodene kraje cez stred. a cim potieras strudlu...maslom?

alus.s

23. 9. 2008 10:53

ahojky vybusna, dělala. Těsto kupuji, je to pro me rychlejši. Myslíš že vypadá divně? Ja ho mám pokaždé jinak, jablka strouhám, někdy je nevymačkám... ale chuťově je vždy dobrý.

Tea

22. 9. 2008 12:07

500 DKG těsta - panečku Vlajdo, to máš asi štrúdlovou velkovýrobnu, ne ? Není lepší 50 dkg nebo 500g ? :-D:-D:-D

vybusna

22. 9. 2008 11:08

alus.s....ale ty si nerobila listkovu strudlu, vsak nie?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: štrúdl štrúdl recept recept na štrůdl jak upéct štrůdl recept strudl jak zabalit štrůdl domácí štrůdl jak se bali strudl jak se dělá štrúdl recepty na štrúdl čím potírat štrudl jak udělat štrůdl čím potřít štrúdl recepty štrůdl jak balit strudl štrůdl s mákem dobrý štrůdl strudl recepty štrúdl z listového těsta testo na strudl

Suroviny: těsto listové, jablko, mák, rozinky, cukr, skořice

TopRecepty.cz

Výborný štrúdl

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5y7v