Nutriční hodnoty (Orientální jatýrka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 480 kJ / 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,39 g |
Tuky | 0,62 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,32 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,86 g |
– cukry | 17,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kuřecí játra (250 g) | Játra kuřecí | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
kousek kousek bílé ředkve | Ředkev bílá čerstvá | |
kus kus pórku | Pórek čerstvý | |
hrst hrst naklíčených mungo fazolí a čočky (nekupuji, klíčím si je doma) | Mungo | |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1 lžička 1 lžička koření čát masala | Pepř černý | 5 g |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
chilli omáčka dle chuti | Chilli omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
sezamová semínka | Sezam loupaný |