Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Orientální jatýrka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie480 kJ /
115 kcal
Bílkoviny1,39 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,39 g
Tuky0,62 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,47 g
–– mononenasycené0,32 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,86 g
– cukry17,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kuřecí játra (250 g) Játra kuřecí
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
kousek kousek bílé ředkve Ředkev bílá čerstvá
kus kus pórku Pórek čerstvý
hrst hrst naklíčených mungo fazolí a čočky (nekupuji, klíčím si je doma) Mungo
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
1 lžička 1 lžička koření čát masala Pepř černý 5 g
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
chilli omáčka dle chuti Chilli omáčka
sůl Sůl mořská
sezamová semínka Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.