Nutriční hodnoty (Celerovo-mrkvový polévkový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 980 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
| Tuky | 1,18 g |
| – nasycené | 0,63 g |
| – nenasycené | 1,86 g |
| –– mononenasycené | 0,37 g |
| –– polynenasycené | 1,49 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 20,67 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 317 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 39,19 g |
| – cukry | 10,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 vetsiho celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 velka mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 l 1 l zeleninoveho vyvaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| máslo | Máslo kravské |