Nutriční hodnoty (Halászlé podle Kajmana)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 788 kJ / 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
| Tuky | 0,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,90 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| lečo (čerstvá rajčata a papriky) | Rajče červené čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| červená paprika sladká | Paprika červená sušená | |
| rybí koření | Grilovací koření | |
| slanina | Špek | |
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| podkovy podkovy kapra | Kapr |