Nutriční hodnoty (Řezníkův dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 067 kJ / 2 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 278,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 277,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 110,15 g |
– nasycené | 26,74 g |
– nenasycené | 52,56 g |
–– mononenasycené | 43,50 g |
–– polynenasycené | 9,06 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 2,98 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 2,89 g |
Sacharidy | 14,70 g |
– cukry | 0,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 1000 g |
4 4 vejce syrová | Vejce slepičí | 280 g |
5 5 vajec uvařených na tvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
koření na mletá masa | Provensálské koření | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
vepřová tuková blána (bránice) | Vepřová blána | |
majoránka | Majoránka sušená | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
Solamyl | Bramborový škrob |