Nutriční hodnoty (Řezníkův dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 067 kJ / 2 167 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 278,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 277,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 110,15 g |
| – nasycené | 26,74 g |
| – nenasycené | 52,56 g |
| –– mononenasycené | 43,50 g |
| –– polynenasycené | 9,06 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 2,98 g |
| Sodík | 1,40 g |
| Sůl | 2,89 g |
| Sacharidy | 14,70 g |
| – cukry | 0,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 1000 g |
| 4 4 vejce syrová | Vejce slepičí | 280 g |
| 5 5 vajec uvařených na tvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
| koření na mletá masa | Provensálské koření | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| vepřová tuková blána (bránice) | Vepřová blána | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| Solamyl | Bramborový škrob |