Nutriční hodnoty (Zatočený bramborák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 13 390 kJ / 3 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 185,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 161,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,55 g |
| Tuky | 175,14 g |
| – nasycené | 97,17 g |
| – nenasycené | 71,93 g |
| –– mononenasycené | 34,91 g |
| –– polynenasycené | 37,02 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 29,74 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 11,08 g |
| Sůl | 26,92 g |
| Sacharidy | 208,38 g |
| – cukry | 21,20 g |
| ––– laktóza | 6,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| mletý pepř podle chuti | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
| 100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 4-6 lžic 4-6 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| trocha trocha hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 8 plátků 8 plátků eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 8 plátků 8 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 160 g |
| 8 8 tenkých párků | Párek vepřový | 640 g |
| strouhanka podle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |