Pomazánka z tresčích jater a lučiny

Bahula Kuchařka: Bahula

Doba přípravy: 15minut Pomazánky 16 názorů

Suroviny

70 g másla
100 g sýra Lučina
100 g tresčích jater
1 malá cibule
2 sterilované okurky
sůl
worcester
petrželka
Recept si zatím oblíbilo 29 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Změklé máslo vyšleháme s lučinou, přidáme rozsekaná tresčí játra i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, drobně posekané okurky, sůl, worcester a sekanou petrželku. Vše našleháme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 241 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomazánka z tresčích jater a lučiny

Předchozí 1 2

Tématické fráze: pomazánka z tresčích jater tresčí játra pomazánka tresčí játra recepty treščí játra recept tresčí játra pomazanka s trescich jater pomazánka z tresčích jater a tvarohu tresčí játra a zdraví pomazánky recepty tresčí játra pomazánky z tresčích jater pomazánka tresčí játra pomazanka z tresčích jater s jogurtem jednohubky z tresčích jater trestci jatra tresčí pomazánka recept na pomazánku z tresčích jater pomazánka z lučiny pomazanka z trescich jater s lucinou pomazánka z trščích jater pomazanka ztrescich jater

Zapomněl/a jsem heslo