Nutriční hodnoty (Osvěžující tvarohový koláč à la Mariolla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 087 kJ / 1 694 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 124,44 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,44 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 83,48 g | 
| – nasycené | 28,56 g | 
| – nenasycené | 34,50 g | 
| –– mononenasycené | 28,40 g | 
| –– polynenasycené | 6,10 g | 
| ––– omega 3 | 0,32 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 2,15 g | 
| Sodík | 996 mg | 
| Sůl | 2,08 g | 
| Sacharidy | 111,20 g | 
| – cukry | 93,00 g | 
| ––– laktóza | 18,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g | 
| 1 1 Hera | Margarín | |
| 500 g 500 g tvarohu (termizovaný) | Tvaroh polotučný | 500 g | 
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g | 
| 1 balíček 1 balíček kypřicího prášku | Kypřící prášek | 12 g | 
| 2 2 Zlaté klasy | Puding v prášku | |
| broskvový kompot (nebo jahody, co máte rádi) | Broskev zavařená | |
| štáva z kompotu | Šťáva z kompotu | |
| voda (dle potřeby, dohromady se šťávou musí být 1 l) | Voda | |
| 2 2 Zlaté klasy | Puding v prášku | |
| 1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g | 
| tuk (na vymazání plechu) | Margarín | |
| hrubá mouka (na vysypání plechu) | Mouka pšeničná hrubá | 
 
	