Nutriční hodnoty (Osvěžující tvarohový koláč à la Mariolla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 087 kJ / 1 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 124,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 83,48 g |
– nasycené | 28,56 g |
– nenasycené | 34,50 g |
–– mononenasycené | 28,40 g |
–– polynenasycené | 6,10 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 996 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 111,20 g |
– cukry | 93,00 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
1 1 Hera | Margarín | |
500 g 500 g tvarohu (termizovaný) | Tvaroh polotučný | 500 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 Zlaté klasy | Puding v prášku | |
broskvový kompot (nebo jahody, co máte rádi) | Broskev zavařená | |
štáva z kompotu | Šťáva z kompotu | |
voda (dle potřeby, dohromady se šťávou musí být 1 l) | Voda | |
2 2 Zlaté klasy | Puding v prášku | |
1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
tuk (na vymazání plechu) | Margarín | |
hrubá mouka (na vysypání plechu) | Mouka pšeničná hrubá |