Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Osvěžující tvarohový koláč à la Mariolla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 087 kJ /
1 694 kcal
Bílkoviny124,44 g
– z toho živočišné bílkoviny124,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky83,48 g
– nasycené28,56 g
– nenasycené34,50 g
–– mononenasycené28,40 g
–– polynenasycené6,10 g
––– omega 30,32 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,15 g
Sodík 996 mg
Sůl2,08 g
Sacharidy111,20 g
– cukry93,00 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
1 1 Hera Margarín
500 g 500 g tvarohu (termizovaný) Tvaroh polotučný 500 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru Cukr bílý 250 g
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku Kypřící prášek 12 g
2 2 Zlaté klasy Puding v prášku
broskvový kompot (nebo jahody, co máte rádi) Broskev zavařená
štáva z kompotu Šťáva z kompotu
voda (dle potřeby, dohromady se šťávou musí být 1 l) Voda
2 2 Zlaté klasy Puding v prášku
1 lžíce 1 lžíce solamylu Bramborový škrob 15 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
tuk (na vymazání plechu) Margarín
hrubá mouka (na vysypání plechu) Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.