Nutriční hodnoty (Dědův bramborák se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 836 kJ / 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,03 g |
| Tuky | 8,76 g |
| – nasycené | 2,05 g |
| – nenasycené | 3,87 g |
| –– mononenasycené | 2,88 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 19,39 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 137 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 118,44 g |
| – cukry | 9,89 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4-5 lžic 4-5 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 49.5 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 sáček 1 sáček kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| olej na smažení (nebo sádlo) | Olej řepkový |