Nutriční hodnoty (Chlupáči s uzeným a cibulovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 239 kJ / 1 730 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,90 g |
| Tuky | 11,65 g |
| – nasycené | 2,60 g |
| – nenasycené | 5,03 g |
| –– mononenasycené | 3,19 g |
| –– polynenasycené | 1,84 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 45,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 177 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 336,20 g |
| – cukry | 33,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3/4 kg 3/4 kg syrových brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/4 kg 1/4 kg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 5 5 velkých cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| sáček sáček kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| lžíci lžíci sádla | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| mletý kmín | Kmín mletý |