Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Mramorový korpus

Hodnocení receptu je 5,0 (60×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

10. 5. 2010 16:45

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 245 kJ / 3 883 kcal
Bílkoviny72,47 g
Tuky194,24 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 526 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy451,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.mamincinyrecepty.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zuzanatu

28. 11. 2021 22:18

Merylas: děkuji vám moc :-8

Merylas Merylas (moderátorka)

28. 11. 2021 17:49

Zuzanatu: Sice nejsem autorka receptu, ale na dno bych určitě dala papír na pečení a nebo bych dno vymazala tukem a vysypala hrubou moukou. Boky nejsou třeba, korpus se pak nožem od ráfku odřízne. :-K

Zuzanatu

28. 11. 2021 16:50

chtěla bych se zeptat :-D ohledně dortové formy dávala jste do ní pečicí papír nebo něčím vymazávala, či na sucho jen prostě po těch lžičkách ?

Whitehorse

20. 7. 2016 18:26

Lenittka: tento recept je pro formu 23cm, pro velikost 26cm to chce z 1,5davky.;-)

Ivana79 Ivana79

5. 8. 2014 13:20

Je to jednoduché ale moc efektné :-):yes: Do bielej časti som pridala vanilku,do tmavej pomarančovú kôru,takže je ešte aj moc voňavý :-* Inšpirovali ma tu dievčatá,tak urobím k nemu ešte vanilkový krém....:-p

vera

20. 6. 2014 17:54

Výborný recept a korpus ještě lepší, peču již třetím rokem pro velký úspěch! :-)

Lenittka

12. 11. 2013 20:00

V jak velké formě jste prosím pekli ?? Já mám 26 cm a rozřízla jsem ho pouze napůl, vůbec mi nevyskočil a to jsem si libovala, jak mám krásný sníh a těsto ..:-(

Andrea

8. 9. 2013 14:59

Katka:mám to vyzkoušené, a je to moc dobré. dokonce jsem udělala světlý korpus bez přidání kakaa a je takový vlhký. :-D

Jitkas

22. 7. 2013 10:39

Katka: Oboji se hodi, klidne udelej.

Katka

22. 7. 2013 09:48

Vypadá to krásně =) Jen mám otázku - myslíte, že to bude dobré spolu s marcipánem a například s klasickým máslovým krémem? =)

bosanova

16. 3. 2013 21:05

Pekla jsem jej loni dcerce od přítele k desátým narozeninám, letos to pro veliký úspěch opakuji. Jednak je dort pěkný, není pracný a pokud se udělá s péčí a láskou tak je prostě bezvadný! Takže dávám bodík sice s ročním zpožděním, ale přece, jelikož tento recept si jej opravdu zaslouží. Jestli jej udělám pěkný, jistě přidám fotku.

Niky

10. 1. 2013 17:05

tak jsem si recept pujcila,budu promazavat kremem z bile cokolady se zelenym cajem,urcite pridam fotku az bude hotovo komplet,zatim posilam bodik ;-)

Jitka

22. 11. 2012 15:16

Chci se jen zeptat,co myslíte,jak by to dopadlo z polohrubé mouky.Děkuji

tejaja tejaja (moderátorka)

15. 11. 2012 22:41

Piekli sme tento korpus vnučke k 3. narodeninám. Je vynikajúci, vláčny, chutný. Plnili sme citrónovým krémom, na spodný plát sme poukladali maliny. Skutočne pekný a hlavne veľmi dobrý korpus :yes::-D
Pridávam fotky, torta bola zdobená dinosaurami.:-D:-D

Lucie

26. 10. 2012 10:01

Kdybych do korpusu přidala trochu posekaných vlašských ořechů, co myslíte?:-p

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: mramorový korpus mramorový korpus na dort korpus mramorový dortový korpus recept na mramorovy korpus mramorový korpus recept korpus recept mramorove testo recept na korpus mramorovy dort korpus mramorový mramorový dort recept recepty na korpusy parizky dort korpus recepty recept mramorový korpus mramorovaný korpus pařízký krém pařízká šlehačka mramorovi korpus

Suroviny: vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, olej, voda, kakao

TopRecepty.cz

Mramorový korpus

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r2JB