Nutriční hodnoty (Hraška zavářka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 295 kJ / 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
Tuky | 9,96 g |
– nasycené | 2,12 g |
– nenasycené | 5,60 g |
–– mononenasycené | 3,40 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 33,10 g |
– cukry | 0,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 lžíce 4 lžíce Hrašky | Hraška | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
hovězí vývar | Vývar hovězí | |
zelenina - mrkev, celer, petržel, hrášek, růžičková kapusta | Kapusta růžičková čerstvá |