Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hraška zavářka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 295 kJ /
310 kcal
Bílkoviny18,88 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,20 g
Tuky9,96 g
– nasycené2,12 g
– nenasycené5,60 g
–– mononenasycené3,40 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,03 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 400 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy33,10 g
– cukry0,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 lžíce 4 lžíce Hrašky Hraška 60 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 lžíce 4 lžíce vody Voda 72 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
hovězí vývar Vývar hovězí
zelenina - mrkev, celer, petržel, hrášek, růžičková kapusta Kapusta růžičková čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.