Nutriční hodnoty (Hraška zavářka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 295 kJ / 310 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
| Tuky | 9,96 g |
| – nasycené | 2,12 g |
| – nenasycené | 5,60 g |
| –– mononenasycené | 3,40 g |
| –– polynenasycené | 2,20 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 33,10 g |
| – cukry | 0,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 lžíce 4 lžíce Hrašky | Hraška | 60 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| zelenina - mrkev, celer, petržel, hrášek, růžičková kapusta | Kapusta růžičková čerstvá |