Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 12 237 kJ / 2 925 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 73,00 g |
| Tuky | 35,86 g |
| – nasycené | 4,38 g |
| – nenasycené | 25,73 g |
| –– mononenasycené | 17,19 g |
| –– polynenasycené | 8,54 g |
| ––– omega 3 | 1,93 g |
| Vláknina | 37,90 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 549,90 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 500 g 500 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 500 g |
| 50 g 50 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 50 g |
| 30 ml 30 ml oleje | Olej řepkový | 30 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 2 2 zarovnané lžičky soli | Sůl mořská |