Nutriční hodnoty (Provensálský květák s jogurtovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 329 kJ / 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 19,04 g |
| – nasycené | 4,62 g |
| – nenasycené | 8,82 g |
| –– mononenasycené | 7,00 g |
| –– polynenasycené | 1,82 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 256 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 12,25 g |
| – cukry | 0,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| květák | Květák čerstvý | |
| mražená zelenina (např. fazolové lusky, hrášek, mrkev, kukuřice...) | Mrkev mražená | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| tvrdý sýr uzený | Eidam 30% t. v s. uzený | |
| bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| lněné semínko | Lněná semínka | |
| bylinkové Tofu | Tofu bylinkové |