Nutriční hodnoty (Kančí roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 18,90 g |
| – nasycené | 4,55 g |
| – nenasycené | 8,75 g |
| –– mononenasycené | 7,00 g |
| –– polynenasycené | 1,75 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 249 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 1,75 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| maso z divočáka (např. z kýty) | Kanec kýta | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| plátky plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| kousek kousek špeku | Špek | |
| petrželová nať (nebo pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
| houby | Hřib čerstvý | |
| kousek kousek čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |