Nutriční hodnoty (Brambory z papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 890 kJ / 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 17,40 g |
– nasycené | 10,60 g |
– nenasycené | 5,60 g |
–– mononenasycené | 5,20 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,16 g |
– cukry | 10,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín |