Nutriční hodnoty (Brambory z papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 890 kJ / 930 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 17,40 g |
| – nasycené | 10,60 g |
| – nenasycené | 5,60 g |
| –– mononenasycené | 5,20 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 162,16 g |
| – cukry | 10,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín |