Nutriční hodnoty (Salát Rimini)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
| Tuky | 14,79 g |
| – nasycené | 1,82 g |
| – nenasycené | 12,15 g |
| –– mononenasycené | 7,86 g |
| –– polynenasycené | 4,30 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 11,96 g |
| Cholesterol | 37 mg |
| Sodík | 466 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 39,40 g |
| – cukry | 22,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 1 1 cibule (svazek mladé cibulky) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 větší Mozarella | Mozzarella kravská | |
| 1 sáček 1 sáček oliv s papričkou | Olivy plněné paprikou | |
| 5 dkg 5 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| 1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |