Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové dvoubarevné pohlazení)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 938 kJ /
5 482 kcal
Bílkoviny121,11 g
– z toho živočišné bílkoviny59,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,25 g
Tuky175,12 g
– nasycené31,89 g
– nenasycené131,25 g
–– mononenasycené93,60 g
–– polynenasycené37,65 g
––– omega 310,43 g
Vláknina28,75 g
Cholesterol 593 mg
Sodík 836 mg
Sůl2,63 g
Sacharidy841,10 g
– cukry455,10 g
––– laktóza61,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek (250 ml) cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku (125 ml) oleje Olej řepkový 125 ml
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
1 1 celý prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce kakaa Kakao prášek 62.5 g
1 litr 1 litr mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
2 2 jahodové pudinky (-na pudink) Puding v prášku
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
jahody (čím víc,tím lépe) Jahody čerstvé
cukru tolik, jak máme rádi sladké Cukr bílý
1 1 želatinová poleva Želé rostlinné
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.