Nutriční hodnoty (Jahodové dvoubarevné pohlazení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 938 kJ / 5 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,25 g |
Tuky | 175,12 g |
– nasycené | 31,89 g |
– nenasycené | 131,25 g |
–– mononenasycené | 93,60 g |
–– polynenasycené | 37,65 g |
––– omega 3 | 10,43 g |
Vláknina | 28,75 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 836 mg |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 841,10 g |
– cukry | 455,10 g |
––– laktóza | 61,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek (250 ml) cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku (125 ml) oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
1 1 celý prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 62.5 g |
1 litr 1 litr mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
2 2 jahodové pudinky (-na pudink) | Puding v prášku | |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
jahody (čím víc,tím lépe) | Jahody čerstvé | |
cukru tolik, jak máme rádi sladké | Cukr bílý | |
1 1 želatinová poleva | Želé rostlinné | |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |