Nutriční hodnoty (Panenka v krustě s baby brambůrkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 344 kJ / 799 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 26,69 g |
| – nasycené | 7,76 g |
| – nenasycené | 17,69 g |
| –– mononenasycené | 12,02 g |
| –– polynenasycené | 5,67 g |
| ––– omega 3 | 1,02 g |
| Vláknina | 22,20 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,08 g |
| Sacharidy | 89,66 g |
| – cukry | 16,50 g |
| ––– laktóza | 2,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kousky 2 kousky vepřové panenky | Vepřová panenka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 plátky 2 plátky toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 40 g |
| 1 lžíce 1 lžíce tymiánu | Tymián sušený | 15 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce nastrouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 45 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek hovězího vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce tymiánu | Tymián sušený | 15 g |
| nové malé brambory (můžou být i velké a nakrájené na kolečka) | Brambor zimní | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| snítky snítky šalvěje (nemusí být) | Šalvěj čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku (česnek se dává do alobalu v celku, tak kdo má rád, může dát víc - pečený je velice chutný) | Česnek čerstvý | 21 g |