Nutriční hodnoty (Zadělávané kedlubny trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 515 kJ / 601 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,20 g |
| Tuky | 27,74 g |
| – nasycené | 14,83 g |
| – nenasycené | 12,49 g |
| –– mononenasycené | 6,70 g |
| –– polynenasycené | 5,79 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 26,55 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 172 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 57,30 g |
| – cukry | 33,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 720 g |
| 200 ml 200 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce instantní jíšky | Jíška máslová | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr (je-li nutné) | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |