Nutriční hodnoty (Zadělávané kedlubny trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 515 kJ / 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,20 g |
Tuky | 27,74 g |
– nasycené | 14,83 g |
– nenasycené | 12,49 g |
–– mononenasycené | 6,70 g |
–– polynenasycené | 5,79 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 26,55 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 57,30 g |
– cukry | 33,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 720 g |
1 1 sladká smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
1 1 zakysaná ochucená smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 PL 2 PL instantní jíšky | Jíška máslová | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
popř. cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |