Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávané kedlubny trochu jinak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 515 kJ /
601 kcal
Bílkoviny18,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,20 g
Tuky27,74 g
– nasycené14,83 g
– nenasycené12,49 g
–– mononenasycené6,70 g
–– polynenasycené5,79 g
––– omega 30,02 g
Vláknina26,55 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 172 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy57,30 g
– cukry33,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší kedlubny Kedluben čerstvý 720 g
1 1 sladká smetana Smetana kravská sladká 12%
1 1 zakysaná ochucená smetana Smetana kravská sladká 12%
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 PL 2 PL instantní jíšky Jíška máslová 30 ml
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
popř. cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.