Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krupicový koláč s tvarohem a ovocem (rybízem))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 712 kJ /
5 428 kcal
Bílkoviny189,65 g
– z toho živočišné bílkoviny142,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,14 g
Tuky234,19 g
– nasycené132,63 g
– nenasycené88,02 g
–– mononenasycené75,96 g
–– polynenasycené12,06 g
––– omega 31,27 g
Vláknina36,03 g
Cholesterol 2,00 g
Sodík 1,29 g
Sůl3,61 g
Sacharidy622,49 g
– cukry283,14 g
––– laktóza28,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
300 g 300 g hladké mouky (nebo polohrubé) Mouka pšeničná hladká 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
3 vaničky 3 vaničky nízkotučného tvarohu Tvaroh nízkotučný 750 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
75 g 75 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 75 g
450 g 450 g rybízu Rybíz červený čerstvý 450 g
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.