Nutriční hodnoty (Zapečený květák s cuketou a tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 029 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,10 g |
Tuky | 22,33 g |
– nasycené | 3,94 g |
– nenasycené | 17,96 g |
–– mononenasycené | 8,68 g |
–– polynenasycené | 9,28 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 21,38 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední květák | Květák čerstvý | |
4 4 cukety (asi 1 kg) | Cuketa čerstvá | 400 g |
200 g 200 g tofu (natural, lahůdkové, uzené...) | Tofu natural | 200 g |
350 g 350 g bílého jogurtu 3% tuku | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
majoránka | Majoránka sušená | |
kmín | Kmín | |
bylinková sůl | Sůl bylinková | |
sůl podle chuti | Sůl mořská |