Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák s cuketou a tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 029 kJ /
485 kcal
Bílkoviny45,30 g
– z toho živočišné bílkoviny13,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,10 g
Tuky22,33 g
– nasycené3,94 g
– nenasycené17,96 g
–– mononenasycené8,68 g
–– polynenasycené9,28 g
––– omega 30,54 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 452 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy21,38 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední květák Květák čerstvý
4 4 cukety (asi 1 kg) Cuketa čerstvá 400 g
200 g 200 g tofu (natural, lahůdkové, uzené...) Tofu natural 200 g
350 g 350 g bílého jogurtu (3% tuku) Jogurt kravský bílý 1,5% 350 ml
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžička 1 lžička sušené bazalky Bazalka sušená 5 g
1 1 a 1/2 sušené majoránky Majoránka sušená
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
bylinková sůl (dle chuti) Sůl bylinková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.