Nutriční hodnoty (Kuřecí jatýrka v kečupové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 475 kJ / 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,95 g |
| Tuky | 10,62 g |
| – nasycené | 2,08 g |
| – nenasycené | 5,00 g |
| –– mononenasycené | 2,88 g |
| –– polynenasycené | 2,12 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 8,13 g |
| Cholesterol | 961 mg |
| Sodík | 1,43 g |
| Sůl | 3,65 g |
| Sacharidy | 50,35 g |
| – cukry | 22,19 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g jater | Játra vepřová | 300 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 5 lžic 5 lžic kečupu (lepší je použít pikantní) | Kečup sladký | 75 ml |
| 50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |