Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí jatýrka v kečupové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 475 kJ /
592 kcal
Bílkoviny72,15 g
– z toho živočišné bílkoviny68,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,95 g
Tuky10,62 g
– nasycené2,08 g
– nenasycené5,00 g
–– mononenasycené2,88 g
–– polynenasycené2,12 g
––– omega 30,06 g
Vláknina8,13 g
Cholesterol 961 mg
Sodík 1,43 g
Sůl3,65 g
Sacharidy50,35 g
– cukry22,19 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g jater Játra vepřová 300 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
5 lžic 5 lžic kečupu (lepší je použít pikantní) Kečup sladký 75 ml
50 g 50 g šunky Šunka vepřová vařená 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.