Nutriční hodnoty (Kuřecí jatýrka v kečupové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 475 kJ / 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,95 g |
Tuky | 10,62 g |
– nasycené | 2,08 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 2,88 g |
–– polynenasycené | 2,12 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 8,13 g |
Cholesterol | 961 mg |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 50,35 g |
– cukry | 22,19 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g jater | Játra vepřová | 300 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
5 lžic 5 lžic kečupu (lepší je použít pikantní) | Kečup sladký | 75 ml |
50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |