Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Soukenický sekaný řízek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min příprava, + několikahodinové odležení těsta v chladničce)

4. 6. 2015 07:48

Suroviny pro 1

1

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 017 kJ / 1 438 kcal
Bílkoviny193,78 g
Tuky69,81 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 568 mg
Sodík 639 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy8,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

11. 1. 2022 19:34

magdalenka: :-D:-D Vždycky žasnu nad tím, že někomu stojí zato se přihlásit na stránky jen kvůli takovéhle zbytečné poznámce o ničem, zvláště když se jedná o recept, který tu je už hezkou řádku dní! :-D

magdalenka magdalenka

11. 1. 2022 19:00

Starej_Fotr: vidíte pod trojobal? :-O

Starej_Fotr

11. 1. 2022 15:38

Až na to že na obrázku je klasický vepřový řízek :-D

Marie Svarcova

29. 6. 2020 08:12

:yes:To bylo velmi "moderní" jídlo cca před 50 lety (občas nebylo jiné vepřové maso k mání) a dělávali jsme tu dobrotu téměř všichni. :-) je potřeba připomínat takové recepty - dík za ně :yes::-K

Lukáš

14. 7. 2015 22:17

Mletý řízek je ½ vepřového a ½ hovězího masa.... Holandský je se sýrem... Soukenický je jen z vepřového bůčku...;-)

Jiří Král

8. 6. 2015 16:09

Je to dobré papání,přidávám 1-2 rozetřené stroužky česneku.

maiva maiva

5. 6. 2015 19:54

S holandským řízkem má společné jen to mleté maso:-O
Dík za připomínku, dávno jsem nevařila, musím napravit:-p+:yes:

David

5. 6. 2015 09:56

Výborné :yes:

mysulka mysulka

5. 6. 2015 09:19

:-p:yes: mňam:-K

Jana

4. 6. 2015 16:50

spagetka:
my do holandského dáváme sýr, tento je bez něj takže mu říkáme "jen" mletý řízek

casino casino

4. 6. 2015 15:56

spagetka:
:no::yes:;-)

maris maris

4. 6. 2015 15:34

Pochutnala bych si:-p:-):yes:

cathleen cathleen

4. 6. 2015 15:23

Iljusa: díky za záskok a upřesnění :-)):-K

jarda Kadic jarda Kadic

4. 6. 2015 12:29

Iljusa::yes::yes:

spagetka spagetka

4. 6. 2015 11:32

Iljusa:jj, souhlasím, my to používáme jakoby obecný název pro řízek z mletého masa, ale souhlasím s tebou :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: soukenický mletý řízek soukenický řízek se sýrem sekaný řízek soukenické řízky recept na smažený soukenický řízek smažený soukenický řízek recept na sekany rizek sukenický řízek sekany řízek se syrem holandský sekaný řízek sekaný mletý řízek se sýrem recept na sekaný holandský řízek soukanicky rizek sokenicky rizek soukeniký řízek sekaný řízek recept recept na sooukenickky řízek recept soukeniký řízek recepty sekany rizek sekany řízek z bůčku

Suroviny: kost, mléko, vejce, sůl, pepř mletý, vejce, mouka hladká, strouhanka, sádlo

TopRecepty.cz

Soukenický sekaný řízek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pPzr