Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustovo-houbove ragu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 371 kJ /
328 kcal
Bílkoviny15,40 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,60 g
Tuky11,75 g
– nasycené7,57 g
– nenasycené3,55 g
–– mononenasycené3,04 g
–– polynenasycené0,52 g
––– omega 30,10 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy30,80 g
– cukry13,10 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá 350 g
200 g 200 g žampiónů Žampion čerstvý 200 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
máslo Máslo kravské
voda Voda
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.