Nutriční hodnoty (Kapustovo-houbove ragu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,60 g |
| Tuky | 11,75 g |
| – nasycené | 7,57 g |
| – nenasycené | 3,55 g |
| –– mononenasycené | 3,04 g |
| –– polynenasycené | 0,52 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 161 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 30,80 g |
| – cukry | 13,10 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
| 200 g 200 g žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| máslo | Máslo kravské | |
| voda | Voda | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| chilli | Chilli paprička sušená |