Nutriční hodnoty (Kapustovo-houbove ragu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,60 g |
Tuky | 11,75 g |
– nasycené | 7,57 g |
– nenasycené | 3,55 g |
–– mononenasycené | 3,04 g |
–– polynenasycené | 0,52 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 30,80 g |
– cukry | 13,10 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
200 g 200 g žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
máslo | Máslo kravské | |
voda | Voda | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
chilli | Chilli paprička sušená |