Nutriční hodnoty (Fazolky s uzeným)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 764 kJ / 1 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,56 g |
| Tuky | 42,31 g |
| – nasycené | 18,88 g |
| – nenasycené | 18,24 g |
| –– mononenasycené | 14,52 g |
| –– polynenasycené | 3,72 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 50,92 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 3,17 g |
| Sůl | 7,20 g |
| Sacharidy | 66,40 g |
| – cukry | 62,20 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g fazolek | Fazolky čerstvé | 800 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 2 2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 300-400 g 300-400 g uzeného masa (nebo klobás, párků) | Vepřová plec uzená | 350 g |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| koprová nať | Kopr nať čerstvý |