Nutriční hodnoty (Čalamáda z hub)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 986 kJ / 1 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,50 g |
| Tuky | 5,20 g |
| – nasycené | 2,50 g |
| – nenasycené | 2,10 g |
| –– mononenasycené | 0,95 g |
| –– polynenasycené | 1,15 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 98,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,16 g |
| Sůl | 30,00 g |
| Sacharidy | 264,00 g |
| – cukry | 220,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hub | Hřib čerstvý | 1000 g |
| 500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g barevných paprik | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
| 30 g 30 g soli | Sůl mořská | 30 g |
| 150 g 150 g cukru (nebo sladidlo) | Cukr bílý | 150 g |
| 200 ml 200 ml octa 8% | Ocet lihový | 200 ml |
| 10 zrnek 10 zrnek nového koření | Nové koření | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený |