Nutriční hodnoty (Francouzský cibulový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 945 kJ / 4 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,77 g |
Tuky | 278,69 g |
– nasycené | 126,09 g |
– nenasycené | 145,05 g |
–– mononenasycené | 118,14 g |
–– polynenasycené | 26,91 g |
––– omega 3 | 3,25 g |
Vláknina | 45,63 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 4,22 g |
Sůl | 10,36 g |
Sacharidy | 292,28 g |
– cukry | 60,89 g |
––– laktóza | 14,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného droždí | Droždí sušené | 2.5 g |
30 g 30 g oleje | Olej řepkový | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
200 g 200 g tvarohu (tučného) | Tvaroh polotučný | 200 g |
500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
250 g 250 g slaniny | Špek | 250 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
tymián | Tymián sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
oregáno | Oregano sušené |