Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský cibulový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 945 kJ /
4 050 kcal
Bílkoviny81,12 g
– z toho živočišné bílkoviny36,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,77 g
Tuky278,69 g
– nasycené126,09 g
– nenasycené145,05 g
–– mononenasycené118,14 g
–– polynenasycené26,91 g
––– omega 33,25 g
Vláknina45,63 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 4,22 g
Sůl10,36 g
Sacharidy292,28 g
– cukry60,89 g
––– laktóza14,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného droždí Droždí sušené 2.5 g
30 g 30 g oleje Olej řepkový 30 ml
sůl Sůl mořská
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
200 g 200 g tvarohu (tučného) Tvaroh polotučný 200 g
500 g 500 g cibule Cibule čerstvá 500 g
250 g 250 g slaniny Špek 250 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
tymián Tymián sušený
bazalka Bazalka čerstvá
oregáno Oregano sušené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.