Nutriční hodnoty (Vafle II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 796 kJ / 2 580 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
| Tuky | 140,74 g |
| – nasycené | 76,33 g |
| – nenasycené | 54,40 g |
| –– mononenasycené | 45,10 g |
| –– polynenasycené | 9,30 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,37 g |
| Sodík | 652 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 254,00 g |
| – cukry | 71,60 g |
| ––– laktóza | 9,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 ml 150 ml podmáslí (nebo kefír) | Podmáslí | 150 g |